Skip to main content

Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto on tätä päivää, se on suunniteltu nopeuttamaan ja helpottamaan taloushallintoa sekä säästämään yrittäjän aikaa. 

Yhdestä paikasta pystyt lähettämään ja maksamaan laskut, näkemään yrityksen tämän hetkisen taloudellisen tilanteen sekä mm. tarkistamaan reskontran. Mobiilisovelluksen avulla kuitit menevät siististi valokuvauksen jälkeen suoraan kirjanpitoon. 

Näet kirjanpitäjän kanssa samat asiat reaaliaikaisesti, joten molemmat ovat tarkemmin kartalla taloushallinnon tilanteesta ja tehtävistä toimenpiteistä. 

Käytämme Fennoa taloushallinto-ohjelmistoa. Ohjelma on toimintavarma ja kehittyy kuukausittain – pääset siis tärkeisiin numeroihin käsiksi mistä tahansa, milloin tahansa. 

 

Miksi Fennoa kannattaa valita yrityksesi käyttöön?

Fennoa on taloushallinnon ohjelmisto, joka on tehty yritysasiakkaalle erittäin helppokäyttöiseksi. Se suoraviivaistaa monia taloushallinnon tehtäviä, poistaen erilaisten automaatioiden avulla monenlaisia manuaalisia työvaiheita. Fennoan avulla varmistatkin, ettei taloushallinnon käänteiden ihmettelyyn kulu ylimääräistä aikaa.

Fennoan ohjelmiston eri osa-alueet muodostavat saumattoman ja loogisen kokonaisuuden. Kaikki tarvittavat toiminnot ja dokumentit löytyvät samasta paikasta. Yhteistyö on tehokkaimmillaan, kun kaikki voivat käyttää samaa ohjelmistoa. Yhteiskäyttöisyys mahdollistaa myös joustavuuden tehtävien jaossa, jolloin tilitoimistona voimme tarvittaessa sijaistaa taloustehtävistä vastaavaa henkilöänne.

Fennoan ohjelmistoon sisältyvät:

· Myynti- ja ostolaskut

· Matka- ja kululaskut

· Palkat

· Pankkitoiminnot

· Sähköinen allekirjoitus

· Sähköinen arkistointi

· Integraatiot ja Fennoa API

· Mobiilisovellus, jossa mm.kuittien kuvausmahdollisuus

Ota meihin yhteyttä niin katsotaan yhdessä sopisiko Fennoa myös teille!

Tutustu Fennoaan video esittelyyn tästä.

 

Kirjanpito-ohjelmisto on kuitenkin kuin mopo moottoritiellä ilman osaavaa kirjanpitäjää. Ota yhteyttä ja esittelemme sinulle samalla ohjelmiston käyttämistä. Pääset myös tutustumaan tulevaisuuden kirjanpitäjääsi.

Tutustu vielä taloushallinnon palveluihin >