Skip to main content

Yritys

Kuusamon Toimialapalvelu auttaa yritystäsi taloushallinnon haasteissa. Tavoitteemme on saada yrityksen taloushallinto ja omistajat hymyilemään.

Yritys on perustettu jo vuonna 1984 Martti Kemppaisen toimesta ja jatkaa perheyrityksenä vielä tänäkin päivänä. Toimitusjohtaja Timo Kemppainen otti yrityksen vastuulleen vuonna 2005 tehdyn sukupolvenvaihdoksen kautta ja jatkaa kolmen osaavan taloushallinnon ammattilaisen kanssa kirjanpito- ja taloushallinnon palveluiden tarjoamista.

Kuusamon Toimialapalvelu Oy on myös Taloushallintoliiton auktorisoitu jäsen. Kaikki yrityksen työntekijät ovat Finago Procountor sertifioituja osaajia sekä Advisor-kirjanpitäjiä

Työt hoidetaan ajallaan ja laadukkaasti, eikä puhelimen vastaamisessa aina katsota kelloa.


Henkilöstö

Toimitusjohtaja Timo Kemppainen

Timo aloitti työuransa jo pikkupoikana isänsä omistamassa tilitoimistossa.  Hän pyöri paperipinojen ympärillä jo silloin, kun pinot olivat ajoittain korkeampia kuin poika itse. Kauppaoppilaitoksen ja ATK-merkonomin koulutuksen jälkeen ura suuntasi Ouluun ja Timo palasi kotipaikkakunnalle Kuusamoon vuonna 2004. Luonnollinen jatkumo tästä oli paluu perheyritykseen ja yrityksen omistajaksi jatkaen isänsä viitoittamaa työtä.

Sukupolvenvaihdoksen jälkeen yritys on kasvanut ja siirtynyt lähes täysin sähköiseen taloushallintoon. Yritys on työllistänyt uusia taloushallinnon osaajia kysynnän kasvaessa. Timo kouluttaa jatkuvasti itseään ja on suorittanut taloushallinnon ammattitutkintoja sekä KLT-tutkinnon. Kouluttautumisen ja osaamisen kehittämisen kautta Timo omaa korkean laskenta- ja vero-osaamisen tason.

Parhaina asioina hän näkee tyytyväiset asiakkaat, jotka menestyvät yritystoiminnassa vuodesta toiseen ja pääsevät nauttimaan työnsä hedelmistä.


Milla Ahola

kirjanpitäjä/palkanlaskija

Marja Kämäräinen

kirjanpitäjä/palkanlaskija

Tarja Manninen

kirjanpitäjä/palkanlaskija